2015-06-13 3416 瀏覽
成日經過都見到門口好多人等位,因為懶得等就一直都未試過,終於因為落雨而無咩人等,所以到我黎試下了。環境幾好,好多擺設同埋書,但燈光暗左少少。總共點左四樣野食,焗西蘭花、芝士薯條、海鮮PIZZA、比利時窩夫。焗西蘭花 - 等左好耐,D職員話即點即焗,所以需要時間,感覺焗得過左火,所以食落口有D老身,而且份量偏少。芝士薯條 - D芝士醬係直接淋係薯條上面,份量都幾多,而且D芝士醬好香好有芝士味,又唔會有好膩的感覺,食食下覺得芝士醬唔夠,可以再問D職員拎。海鮮PIZZA - 材料充足,每件PIZZA都有蝦,而且係配千島醬,批底好脆口,好好味,可惜唔可以轉芝心批或薄批。比利時窩夫 - 其實即係朱古力窩夫配OREO雪糕,窩夫好大份,有四件窩夫兩個雪糕球,窩夫睇落有D厚身,但唔會好紮實,反而好鬆軟,OREO雪糕好好味,配埋一齊無得頂。我覺得食物質數都幾好,都值得一試。
2015-05-29