餐廳: 元気寿司
資訊:

輩sir講真,今次食飽食甜真係心思思想同大家分享!梗係要盡量真實寫出嗰種敍口即溶,舌尖上嘅悸動。首先,啲壽司真係鮮味爆破,三文魚壽司一入口已經係滑溜溜,完全符合「入口即溶」嘅界定。即刻令我心花怒放🌸,一啲嘢唔係三言兩語形容到。同樣壽司款 ,海膽壽司簡直係奢華嘅代名詞,鮮味炸裂,鮮到溢出嚟!嗰份香濃,幾乎將我啲舌頭麻痺。不過我都要講吓,啲炸物就真係夠力,特別係嗰炸蝦天婦羅,外皮脆卜卜,入口後有種輕盈感,又唔會太油,相信我,你會想一啖再一啖。再講講嘅係啲拉麵,但求呢個天氣飲啲熱辣辣湯底,真係大滿足!so!想試真材實料,不用西裝靚鞋,舒服嘅美食之旅,這家餐廳絕對係揀!敢唔敢一齊親自試下,挑戰一下你嘅味蕾極限?🥢🍜🍣