今晚同我親愛的老公拍拖浪漫一下 揀咗法式fine dining 揀咗呢一間隱世嘅精緻法國菜餐廳 之前去過都覺得啲嘢食好精緻 裝修又高級浪漫 所以今日再嚟dating Menu今日上面嘢食好多選擇 我哋都揀咗呢一個$1188 Set dinner 內容都好豐富 $1188 六道菜⭐魚子醬帶子刺身 帶子好新鮮 伴碟泡泡🫧 感覺高級⭐法式活澳洲龍蝦濃湯 新鮮龍蝦味好重🦞 味道好濃鬱creamy⭐法國傳統有機慢煮雞胸沙律 感覺健康 雞肉好嫩滑🥗⭐法國特級鵝肝多士 鵝肝份量好多 啖啖肉 油脂好重 配上多士🍞 同埋士多啤梨🍓感覺開胃⭐日本A5頂級飛禪和牛肉眼實屬佳作🍖 牛肉好靚啖啖肉 成油脂分泌平均成嚿肉 牛肉味好濃好新鮮 配上特製醬汁好好食 🥩伴碟亦都非常漂亮 🍽有鮮蘆筍 薯蓉等等⭐黑松露薏米飯 用個貝殼上 真係好矜貴 又漂亮高級 新鮮帶子 配上黑松露 味道豐富 個薏米飯好creamy又飽肚 令人回味無窮⭐法式紅酒燉梨雪葩係法式傳統甜品 我好欣賞 雪梨用紅酒煮到好淋 中間sorbet 非常之清甜 個甜品好夾又唔會太油膩太甜 好開胃🍧🍐🍷法國紅酒 配上主菜🍷 牛肉 真係 真係 好夾 浪漫晚餐配

$1188 六道菜

⭐日本A5頂級飛禪和牛肉眼

⭐黑松露薏米飯

⭐法式紅酒燉梨雪葩

🍷法國紅酒
配上主菜🍷 牛肉 真係 真係 好夾 浪漫晚餐配送紅酒真係絕配

主菜真係好好食💕
配菜 伴碟有好多裝飾花 顏色感覺好浪漫高級

牛柳🥩煎到啱啱好
配上紅酒 Sorbetto 🍷真係好夾 食牛扒傾下偈 飲啖紅酒 真係好享受

📯呢度坐得好舒服咁個好relax 🍽裝修高級 嘢食如藝術品一般 非常精緻 服務好好 我哋都食得好開心🎨