2021-08-10 870 瀏覽
同識左好好耐嘅閨蜜慶祝生日,一定要搵一個特別嘅地方,大家都可以打下卡!上網見到呢一間地方唔錯,啲嘢飲仲好靚好夢幻!所以決定揀呢一間我地book 得算早,6點到餐廳!門口睇落幾神秘😂坐低後第一時間帶咗兩杯mock tail 飲 chill chill 佢先😇我哋叫咗杯Sexy on tree $98,呢邊係蘋果味後面嗰杯係 Pink Lady $118,呢杯係荔枝味大家影完相後都唔捨得篤爆個泡泡🤣但係唔篤爆又唔飲得!味道唔錯雖然我哋兩個女仔,但係我哋只係叫咗一個set dinner 同散叫左d 小食一齊share, 咁樣就可以試多啲唔同嘅嘢食Set dinner 既appetizer 係一道叫蝶豆花木魚清湯鯛魚刺身,味道好fresh!以前從來未食過碟豆花,今日試過原來係咁嘅味道😝😝 我哋連青瓜都食埋呢個係加拿大海膽多士 $68,啲海膽好鮮甜,個多士又夠脆Set dinner 既soup of the day, 食到好香濃嘅蘑菇味,亦好creamy見蒜蓉多士亦都係好脆好香蒜蓉味我哋另外叫左個泡沫龍蝦湯 $128 ,想講個龍蝦味都幾濃下,帶小小酒香我哋兩個都好鍾意食生蠔所以就叫咗半打 $28

我地book 得算早,6點到餐廳!門口睇落幾神秘😂

我哋叫咗杯
Sexy on tree $98,呢邊係蘋果味
後面嗰杯係
Pink Lady $118,呢杯係荔枝味
Sexy  on  Tree$98  (前)&    Pink  Lady  $118(後)

Set dinner 既appetizer 係一道叫

生蠔所以就叫咗半打 $288
好清甜亦好creamy

日本時令生蠔

呢個係set dinner 既main course
傳統法式鵝肝牛柳, 個鵝肝煎到兩面脆,食入口即溶😙超香鵝油味! 個牛柳煎到而啱啱好,食到好香嘅牛味同埋入口覺得好淋

傳統法式鵝肝牛柳

最後上埋set dinner 既
Dessert! 大滿足!
Fresh  Fruit    Ice  cream

呢餐堅食得豪而野食又好精緻!埋單$1300