芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (太和中心)
2022-05-03 30 瀏覽
日日都係到同老公講想快啲出去飲酒好想飲酒食花生所以老公有日星期六就帶左我落樓話呢度有開可以飲酒落到嚟發現除咗飲酒,呢到係食串燒嘅地方播既係Mirror,張敬軒既歌,超有taste有個大電視播緊足球(but我唔睇波😂)叫左幾杯酒同一板串燒個presentation very 打卡able酒我點左Kirin Ichiban既黑加侖子frozen beer,第一次飲Frozen Beer,上面有啲沙冰超得意,同埋我唔算飲得好有氣嘅啤酒,所以一向都偏向鍾意飲台灣啤酒多啲,今次呢個真係唔算非常之有氣,同埋啲泡都有黑加侖子味,好驚艷飲得之人可以留意下,似乎仲有得挑機😂講返佢啲串燒我最鍾意係呢一個白鱔,燒嘅時間啱啱好,保持到佢少少爽脆,亦都保持到肉質嫩滑,個皮仲要燒到脆👍🏻大推煙肉車厘茄係我去串燒鋪一定會點嘅,真係超鍾意食呢個,咬落去啲車厘茄汁爆出嚟超正佢個牛油大頭蝦燒到個牛油味好濃厚,啲蝦肉都彈個XO醬蠔同埋個鮑魚都食得出佢嘅海鮮幾新鮮甲羅燒係今晚另外一個MVP,味道調得啱啱好 yum飲完今餐只會令我更加想飲酒,快啲開返酒吧啊
日日都係到同老公講想快啲出去飲酒
好想飲酒食花生
所以老公有日星期六就帶左我落樓
話呢度有開可以飲酒

落到嚟發現除咗飲酒,呢到係食串燒嘅地方
播既係Mirror,張敬軒既歌,超有taste
有個大電視播緊足球(but我唔睇波😂)

叫左幾杯酒同一板串燒
個presentation very 打卡able

飲得之人可以留意下,似乎仲有得挑機😂

佢個牛油大頭蝦燒到個牛油味好濃厚,啲蝦肉都彈

個XO醬蠔同埋個鮑魚都食得出佢嘅海鮮幾新鮮

甲羅燒係今晚另外一個MVP,味道調得啱啱好 yum

飲完今餐只會令我更加想飲酒,快啲開返酒吧啊