2024-03-28 35 瀏覽
收工去太古接朋友放工,佢帶咗我去平時去開嘅輕食店食dinner,呢排芭菲做緊買一送一promotion,勁吸引💕佢話平時食開自選沙律嘅,不過今次我哋有啲肚餓😂就叫咗主食嚟食😋🥩美國安格斯肉眼扒 香辣薯條肉眼扒嫩滑多汁,加埋和蒜牛油,啖啖充滿肉汁同香味💦配搭嘅香辣薯條炸得酥脆,口感正!呢個菜絕對係肉食愛好者嘅最愛😝😝🦪忌廉白酒煮青口 • 薯條 • 香脆法包青口煮得啱啱好,彈牙鮮嫩,配上濃郁嘅忌廉白酒,好食😋薯條同香脆法包都好好食,完美咁配咗成道菜嘅口感同風味😋🫕是日餐湯(羅宋湯)濃郁而鮮美~裡面有蔬菜,幾開胃💕☕期間限定冰茶(Earl Grey)有獨特嘅茶香同柑橘味道,清爽!💕☕朱古力咖啡濃郁嘅朱古力同濃縮咖啡,口感豐富綿密,香濃🥰🍮Tiramisu芝士軟滑、咖啡味濃郁~~食落creamy仲帶來層次豐富嘅口感同濃郁嘅甜味😋🍨焦糖牛乳軟雪糕芭菲焦糖醬落牛乳雪糕好夾🤪加塊焦糖脆餅口感豐富咗😝🍨朱古力Afogalo牛乳軟雪糕芭菲牛乳雪糕加上曲奇碎🍪朱古力蛋糕仔同Affogato,芭菲充滿住濃郁嘅朱古力味💕💕餐廳店員都好有禮貌,令我哋用餐過程舒服~🥰除咗有買一送一雪糕,原來佢哋仲有一個優惠,消費

🥩美國安格斯肉眼扒 香辣薯條

🦪忌廉白酒煮青口 • 薯條 • 香脆法包

🫕是日餐湯(羅宋湯)

濃郁而鮮美~裡面有蔬菜,幾開胃💕

☕期間限定冰茶(Earl Grey)
有獨特嘅茶香同柑橘味道,清爽!💕

☕朱古力咖啡
濃郁嘅朱古力同濃縮咖啡,口感豐富綿密,香濃🥰

🍮Tiramisu

🍨焦糖牛乳軟雪糕芭菲

焦糖醬落牛乳雪糕好夾🤪加塊焦糖脆餅口感豐富咗😝

🍨朱古力Afogalo牛乳軟雪糕芭菲

💕餐廳店員都好有禮貌,令我哋用餐過程舒服~🥰除咗有買一送一雪糕,原來佢哋仲有一個優惠,消費滿$100就送$30嘅現金券,下次去食仲可以用返,好吸引!😍
2024-03-27