2018-02-19 473 瀏覽
年初三*赤口~😝食飯都嘈d*呢間餐廳整體都幾好食!牛肉蛋包飯套餐-個牛都幾好食!不過就碎d⋯好似五香肉丁咁好細粒🙈😂個套餐係有雪糕同沙律重有湯!個雪糕好重奶味!超好食!出面就咁買一杯好貴嫁!🙈咁樣跟餐好似抵好多!🤣😂鐵板餐-本身想試安格斯牛扒⋯點知佢賣晒!所以唯有試「雜扒」入面有羊架+牛肋粒+雞扒!肉比較多!不過整體好食!唔太蘇!銀盆套餐-呢個超豐富!樣樣都有d!滿足晒我幾個願望!😂有雞脾+牛肋粒+漢堡扒+波菜奄列+意粉+茄子+蔬菜沙律+薯仔沙律+湯+原味pancake。係味超多野😂樣樣都好食!特別中意個牛肋粒!有咬口得黎又唔會太硬,有肉汁!👍🏻😋奄列都岩味!滑滑地!☺️個薯仔沙律都好好食呀!😍😍意粉同茄子都好正常!味道岩岩好!👍🏻個原味pancake 原本以為麻麻地⋯點知又幾好食喎~😝😝有驚喜!呢間餐廳係偏貴!不過幾好食!同埋d位都幾好坐⋯⋯但⋯⋯我覺得某幾位侍應態度麻麻⋯🙁赤口我忍你,可能新年要返工唔開心!但身為服務行業⋯⋯要做好服務先岩嫁🤗👌🏻
年初三*赤口~😝食飯都嘈d*
呢間餐廳整體都幾好食!
牛肉蛋包飯
2018-02-18