2017-11-09 534 瀏覽
繼前一晚瘋狂食完日本嘢之後,嚟多個瘋狂打麻雀到第二朝早7點半先瞓,到醒嘅時候已經係下午兩點!梳洗完之後落樓揾我哋嘅"早餐"食,呢間皇冠餐廳之前都食過真。早餐,味道唔錯,份量都幾大,價錢就屬於中上。是日兩點半,下午茶開始咗,平均價錢係40零蚊連飲品,如果唔啱食就要揀主餐牌入面果d,價錢由50幾到60幾不等,唔包飲品!裝修後嘅頌富商場,消費一d都唔屋邨!~~炸醬麵屬重口味人仕嘅我,第一餐揀咗炸醬麵,生麵彈牙冇鹼水苦味,份量好多,炸醬味濃份量剛剛足夠撈晒成個麵,每一條麵都沾滿醬汁,再加辣椒油~正!咖哩海蝦魚柳飯另一個重口味人仕,揀咗咖哩做早餐~哈哈!蝦同魚柳都係雪藏嘢,雖然咖哩味ok,但整體不覺值60幾蚊,連飲品都要加錢!雪菜肉絲魚蛋米線正常人嘅早餐係比較清淡d嘅!一樣係下午茶套餐,味道不過不失。

炸醬麵

咖哩海蝦魚柳飯