一家反傳統嘅居酒屋 ,餐廳以實驗風設計, 型格有空間感。餐廳內嘅特大雙 LED wall 視覺效果一流我真係唔敢相信呢個質素嘅餐廳竟然係 $298 任飲120款日本酒,由4點至11點半添。另外串燒都好高質,9點半後串燒仲有半價添!OMG 真係筍到爆,啱晒我呢D酒鬼餐廳仲有駐場專業唎酒師, 可幫你揀選你鐘意嘅sake口味. 成晚我試咗十幾款清酒梅酒,我個人比較喜歡非常fresh嘅 Draft Sake 超鮮而且酒味更香濃。另外有幾款特別鐘意如真澄,酒仙榮光,空月山滿( 鐘意佢有d荔枝香,我仲鐘意到買埋返屋企添) 我唔係咁鐘意d好甜嘅酒,所以我推介嘅都可能比軟辛口的😬呢度嘅串燒調味剛好,即叫即燒,送酒一流串燒我推介:✨塩燒烏羽,✨塩燒牛舌,月見免治雞肉棒,✨燒牛小排,雞皮,脆炸薯條配黑松露醬

我唔係咁鐘意d好甜嘅酒,所以我推介嘅都可能比軟辛口的😬

呢度嘅串燒調味剛好,即叫即燒,送酒一流