天后既high class 西班牙菜,無論食物,環境同服務都一流👍🏻. 星期六下晝2點左右,襯人小d去左食. 甫入去已經覺得裝修好grand, 望住店內酒窖上既酒激發左我既酒癮😂,搞到叫左2杯白酒.叫左set lunch, 2個人食已經好夠. 我好鍾意個前菜,青椒炒得好脆. 咬落去油香湧到成嘴都係,特別開胃. 蕃茄凍湯亦都好濃,好足料. 除左tapas, 仲有沙津starter, 未食主菜已經有d飽😂跟住就係主菜西班海鮮炒飯!呢個飯適合番香港人口味,唔會好似地道西班牙食果d咁咸同油膩. 亦都好多配料,青口同蝦size 都唔會好細隻,食落算新鮮.最後真係要讚讚呢度既甜品🍮. 擺盤靚,味道唔差. 好鍾意下面呢個老闆仲送多份比我地食,超好噢!推介情侶拍拖既好地方!❤️
餐酒(白酒)

叫左set lunch, 2個人食已經好夠.

西班牙蕃茄凍湯&tapas  plate

有機紅菜頭田園沙津

跟住就係主菜西班海鮮炒飯!

西班牙海鮮飯

Set lunch甜品
老闆仲送多份比我地食,超好噢!
甜品

推介情侶拍拖既好地方!❤️