2022-11-26 599 瀏覽
今日已經係第二次返去買曲奇同芝士蛋糕😋😋我平時好懶唔寫食評,不過見呢間 bakery 原來好新未有人食過食評,咁我又試吓做第一個啦☺️☺️上個月第一次食佢啲曲奇,係貪特意同我女話想試吓,咁又即管買包什錦手工曲奇試吓啦,點知返到屋企我哋兩母女開嚟試食就跟住停唔到口,一陣就食咗大半包😅😅 唔喝住都留唔啲俾爸爸同婆婆試😂 我鍾意佢哋啲曲奇唔太甜,好鬆化但又唔係好重牛油味,之前試過另外一啲好香牛油味但2-3塊就已經開始喉嚨痛😅😅呢間真係啱我口味,好多款揀但我又隻隻都好味。今日再經過天后,我女已經提我記住去買曲奇同芝士蛋糕,搞到宜家好似去親果頭都要去買手信咁😂😂 索性一不做二不休,順便買多幾包俾爸爸拎返公司開心 share😜😜希望佢啲同事都鍾意啦😙😙
今日已經係第二次返去買曲奇同芝士蛋糕😋😋

• 手工曲奇