餐廳: 輕時光
資訊:

2021-08-25 45 瀏覽
最近OT太多每次都想買手搖飲品安慰下自己受傷嘅小心靈,但次次飲珍奶真係會肥死,所以今次就揀左公司附近呢間主打新鮮水果優格的輕時光試下~一行入店就見到好多新鮮水果,店員仲好pro咁討論緊邊個西瓜甜d好食d,比人感覺真心好專業好有heart💕🍹芒果熱情果優格果昔 ($38)同事最愛芒果同熱情果,呢個combination完全滿足左佢嘅願望,味道酸酸甜甜好開胃,因為用左真材實料水果緣故,唔會有奇怪的水果香精味道,飲落仲會食到熱情果的籽,同事飲得勁開心~🍹雜莓優格果昔 ($38)至於選擇困難症的nana,因為好多莓都中意,就直接揀左雜莓😂雜莓酸酸甜甜好fresh,而且入口綿密,完全中曬我的喜好😍加上賣相好靚,掛杯的顏色相隔令被野飲勁適合打卡~奶昔方面,可以揀全脂或者light,對於減肥人士黎講完全係超貼心,不過老實講全脂肯定係最好飲的,所以nana同同事都自暴自棄地揀全脂😂總括黎講呢間絕對係高質+健康的水果奶昔店,飲厭左珍奶想健康d,絕對非佢莫屬!

🍹芒果熱情果優格果昔 ($38)

🍹雜莓優格果昔 ($38)

2021-08-23
  • 芒果熱情果優格果昔