2024-04-17 35 瀏覽
今次想介紹間好有心思嘅天后小店比大家,相信大家去日本都食過吉列豬扒丼飯,店主好有心機咁樣將起福岡食到呢個飯嘅感覺呈現比大家,不論係食物嘅質素、環境、用餐體驗,同店主傾計,知道佢細心到將食具器皿等等都喺日本帶番黎。知道佢哋嚟緊仲會有新產品,大家都可以留意吓黃金黑豚豬扒Pan丼 $98我諗嚟呢度嘅每一個人都係想食呢個,佢最特別係連埋成個鐵pan上,等你影完相再倒落個飯度慢慢食,為咗營造一個超級滑蛋嘅感覺,偏向多汁水潤。不過最難得係個炸豬扒,炸到金黃鬆化,放喺滑溜蛋汁上面都唔會變腍星嵐雞肉咖喱湯烏冬 $$98重口味人士之選! !嫌親子丼太清淡嘅朋友仔,一定要試呢個烏冬,烏冬扁而淋身,係超級掛到個湯,連埋啲咖喱,濃到似醬汁多過似個湯,勁惹味

黃金黑豚豬扒Pan丼 $98

星嵐雞肉咖喱湯烏冬 $$98