2023-12-14 70 瀏覽
咪話你知嘛,串燒呢家嘢真係食得開心啲!先講下串燒豉油皇魷魚鬚,入口即化,魚鮮味得嚟唔鹹唔膩,啖啖肉感,真係正到不得了!再嚟就係東洋骨附腸,幾激惹味架!有少少辣味,啖啖嚼勁,食落又香又滑。講到醉西冷牛串,我就真係唔好彩啲,攞到嘅有少少過熟,不過清酒香氣仍然好突出,下次一定要再戰!食物味道當然係王道,但呢度個環境都唔錯,屋企感覺,坐落度食串燒,傾下偈,趁熱灌下凍啤酒,嘩,爽呀!🍻 記住佢哋冇得刷卡,所以食前畀錢包準備好,唔好似我啲朋友咁,食完又要周圍搵錢包,尷尬死啦!如果你想食啲平民價錢嘅串燒,又想質素過硬,呢度就啱哂你。下次有時間,一定要帶多啲兄弟來,齊齊high下!🎉