2021-04-22 19 瀏覽
約咗朋友去食飯 佢就喺大角咀約咗夜晚睇醫生睇完都差唔多八點想喺附近搵間餐廳食 好多餐廳都閂晒 行行吓見到有間餐廳着左燈 外觀青綠色成個森林咁好吸引 見佢仲未閂門所以就入去食飯入到去都好似森林佈置咁成個餐廳好似熱帶雨林餐廳設計真係好有心思嘢食好多選擇 我哋都睇咗一陣諗緊食咩好睇返啲餐牌價錢其實一啲都唔貴 下次如果多啲人黎嘅話再叫多啲嘢食先黑松露雜菌配意大利飯63°c溫泉蛋$88唔使講我見到溫泉蛋已經決定要食呢個意大利飯 溫泉蛋雖然易整 但係整到好食就一啲都唔容易 你有冇留意連餐具都係呢間餐廳個名嚟㗎成個設計襯晒間餐廳我特登整穿個溫泉蛋然後撈意大利飯食 口感簡直一流 淡淡嘅溫泉蛋再加上黑松露嘅飯香 一啲都唔膩 而且非常之咁配搭 我都係第一次咁食法傳統卡邦尼意大利麵配63°c溫泉蛋$88而我朋友最鍾意就係食卡邦尼佢話想知嗰間餐廳好唔好食食卡邦尼就啱㗎啦😂其實佢真係好鍾意食呢個麵🤣果然呢個麵冇令到佢失望而且讚不絕口香濃嘅芝士再配搭溫泉蛋又係另一種新嘅體驗我朋友話食太飽有啲口乾要飲杯嘢所以叫咗杯青檸梳打 連嘢飲都好足料㗎唔係求其俾一舊青檸仲加咗好多香葉其實我哋兩個都已經食到好飽啦雖然好想食呢個雪

入到去都好似森林佈置咁成個餐廳好似熱帶雨林
餐廳設計真係好有心思

嘢食好多選擇 我哋都睇咗一陣諗緊食咩好

黑松露雜菌配意大利飯63°c溫泉蛋$88
你有冇留意連餐具都係呢間餐廳個名嚟㗎成個設計襯晒間餐廳

傳統卡邦尼意大利麵配63°c溫泉蛋$88

其實我哋兩個都已經食到好飽啦雖然好想食呢個雪糕都係等下次叫多啲人先至食啦

2021-04-08