2023-02-16 19 瀏覽
收工時間約左朋友係大角咀搵好西就去左好多美食既埃華街搵食!然後選左呢間又可以食刺身飯又可以串燒仲有麵食選擇 選擇多到我地坐左張台一陣都未選好最後唔唸咁多 選佢地dinner set呢間dinner set 500幾蚊,但包括左招牌刺身飯、 生蠔、燒魚、幾碟串燒等等!仲包兩杯特飲/beer 真係每次以為食完點解仲有野上😆招牌刺身飯超豐富,唔至有三文魚跟吞拿魚,三文魚同吞拿魚份量唔少,仲有蟹籽、蟹肉、海帶、沙律菜等等兩個女仔share 食完已無左3分1胃份量 值得一提加入海帶令到刺身飯成件事更加出色 生蠔🦪好大隻、鮮味十足!我聽到隔離台叫燒生蠔不斷encore!😆串燒包括翠肉瓜好juicy 、金針菇蒜味很夠!一口牛很香口、雞翼份量都算大隻但有少少辣但又好惹味!豬頸肉都好香口!仲有土匪燒茄子夠重口味 仲有一粒粒肉碎好香口!燒鯧魚係最後上 差點食唔落 因為去到尾聲有點飽啦,鯧魚燒完後肉質不會太乾材,也不錯!最後我點了比較特別既牛油果🥑奶昔,起初會覺得會不會膩,但比想像中輕盈,配上食物剛剛好!值得讚賞係店員服務超級好😆 也很熱情!還有佢而家做緊滿$200 一蚊一蠔 一蚊一飯本人覺得好抵!
收工時間約左朋友係大角咀搵好西
就去左好多美食既埃華街搵食!
然後選左呢間又可以食刺身飯又可以串燒
仲有麵食選擇
選擇多到我地坐左張台一陣都未選好
最後唔唸咁多 選佢地dinner set
真係每次以為食完點解仲有野上😆

兩個女仔share 食完已無左3分1胃份量
值得一提加入海帶令到刺身飯成件事更加出色

串燒包括翠肉瓜好juicy 、金針菇蒜味很夠!

值得讚賞係店員服務超級好😆 也很熱情!
還有佢而家做緊滿$200 一蚊一蠔 一蚊一飯
本人覺得好抵!