2010-08-21 52 瀏覽
由於友人想去食,就特地响奧運站行過去,但原來距離都唔近,行左起碼四五個字,可能都關我地唔太識路事。去到正好係最曬既時候,窗邊啲位都冇人坐,真係太曬喇。。。先買飛,佢會俾個牌你,跟住自己搵位,佢整好就會送過嚟,自己出去拎埋餐具。職員見我地兩個人,仲會問你係咪要切開。感覺有啲似Starbucks,又係播啲好輕鬆既音樂,同埋有梳化位。佢既開放式廚房响正中間,大家都睇到師傅點樣整三文治,成間舖感覺都十分之乾淨。 薯條 - 厚切薯條,濃郁薯仔味,份量亦唔少,正! 西式切腸三文治 - 材料新鮮,又足料,味道不過不失 燒肉眼牛排三文治等得較耐,但好味!肉唔"un",易咬,但好快就散左。。唯有逐分件食雖然遠。。。但有機會會再嚟!P.S. 其實响開放式廚房前面係有兩部用八達通付款既自助售票機,但曬到個MON背光,好難睇,我唸應該都唔會有人用。。。

薯條 - 厚切薯條,濃郁薯仔味,份量亦唔少,正!
 西式切腸三文治 - 材料新鮮,又足料,味道不過不失

雖然遠。。。但有機會會再嚟!

開放式廚房內之廚師
英雄杯