2024-03-22 17 瀏覽
♨️鮨樂大角咀海泓道1號三期地下G23號舖@sushi_raku_hk ♥️去開奧運行街就試吓呢間網上幾好評價嘅日本壽司店,地方好寬敞好舒適,Lunch set都有唔少套餐選擇,而且指定食物仲有半價超抵食,食完後覺得性價比好高嘅一餐,姐姐見我哋一路傾偈未有意欲走仲送咗兩杯雪糕俾我哋添😝🔷豐洲壽司盛御膳選擇咗最豐盛嘅12貫壽司set,有冇太卷,海膽,三文魚子,帶子,鮮蝦,左口點,拖羅,炙燒三文魚及玉子,再有蕎麥麵,沙律及豉油湯,魚生新鮮鮮甜,一人份量食晒大滿足🔷本鮪吞拿魚三色丼赤醋米味道一流,刺身有吞拿魚蓉、吞拿魚及拖羅,材料豐富大大碗超新鮮🔷香煎鵝肝配米紙黑醋鵝肝肥美而且半價超抵食,配上米紙減低油膩感,$3x確實係超抵食🔷炙燒金目鯛壽司見半價又嗌多兩件壽司,炙燒過嘅金目雕更突顯魚香味👍🏻食物:8/10抵食:8/10環境:8/10。。。#香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推薦 #hkrestaurant #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover
♨️鮨樂
大角咀海泓道1號三期地下G23號舖
@sushi_raku_hk

🔷豐洲壽司盛御膳
🔷本鮪吞拿魚三色丼
🔷香煎鵝肝配米紙黑醋
🔷炙燒金目鯛壽司
見半價又嗌多兩件壽司,炙燒過嘅金目雕更突顯魚香味👍🏻

食物:8/10
抵食:8/10
環境:8/10

#香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推薦 #hkrestaurant #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodblogger #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodiegram #foodielife #食在奧運 #奧運美食 #日本料理 #壽司 #魚生飯 #魚生丼 #奧海城新店 #刺身 #好好吃 #好好味