2015-05-17 1491 瀏覽
金家樂真系一個for食團年飯的好地方, 地方嘈系嘈d, 但反而有熱鬧,大家慶祝既感覺!  而且食物味道一流, 同自己煮既一定完全唔同, 所以一個菜七十幾蚊, 都系有佢既原因, 而且佢好在咩稔得出既住家菜都有,你想咩炒咩 都可以, 任你配搭。今次叫左 沙拉骨,西芹炒蝦仁,貴妃雞,咕嚕肉, 4碗白飯, 十分滿意。 沙拉骨, 其實系啖啖肉, 沙拉醬份量加得唔會太膩, 又沾到每一塊肉。 西芹炒蝦仁,  蝦仁夠大隻, 唔會搵人笨, 又炒得好乾身, 好爽口, 真系比自己屋企 炒既好好多。 貴妃雞, 可能系我唔識野, 不過我會話好似一般豉油雞, 講真, 真系細碟左d, 4個人好快ko 左, 不過明既, 現家世道系咁架啦, 而味道 醬油都剛好, 幾滑。 咕嚕肉 既肉大細有d唔系咁均稱, 不過甜酸度適中! (試過系其他鋪 試過好酸既咕嚕肉(( )  最後仲有紅豆沙做糖水, 免費架   系一個幾好既ENDING!   最後埋單好似4百幾蚊,還可接受!
(( )  最後仲有紅豆沙做糖水, 免費架
2015-05-10
母親節