喺社交平台上面有好多人都 介紹盈圖,作為一個點心嘅愛好者,梗係要約埋啲朋友一齊去食嘢啦,尤其中幾樣嘢都好想推介《酸菜魚》 估唔到竟然可以食到酸菜魚,一見到嗰一下有少少突然,因為估唔到去飲茶都可以食到酸菜魚,呢度嘅酸菜魚好好食,酸菜味道十足,而且辣度都啱啱好,魚肉份量好多,鮮甜飽滿,值得一試《砂鍋鮑魚雞粒蛋白炒飯》🍚砂鍋直到上菜都爆熱,每一粒飯都鑊氣十足,飯粒鮮嫩帶彈性,勁好食!《黑金流沙包》🥟流沙包,特別香滑,係紮實嘅選擇,會流糖心,完全符合我對流沙包嘅期望!《健康紅米魚茸脆竹腸》🥢 好滑嘅腸粉,再加埋紅米,好特別,我自己未試過,值得一讚!整體嚟講,呢間餐廳份量足夠, 而且味道亦都唔錯,推介給大家,價錢又抵,真係好抵嘅午茶選擇👍