2020-02-11 59 瀏覽
話說好耐無同老公兩個人出街食飯拍下拖,佢帶我黎個時第一個感覺係呢到真係好靚!女仔最鍾意呢啲色彩繽紛嘅地方,仲要有咁多鏡,個design真係好似萬花筒咁樣,好fancy基本上我睇menu淨係睇desserts同埋main course因為好耐冇食過慢煮牛肉,所以叫咗個。個牛肉嘅份量比想像中少,但係真係幾好食。啲肉好柔嫩,肉汁仲喺度,個source 既味道唔會太搶,食到好香嘅牛味。另外我都幾鍾意佢啲配菜,做得幾出色。簡單嘅烤焗令到佢成為左牛肉最佳嘅配搭。除咗呢個牛,我哋仲叫咗個辣肉腸意粉,佢個擺碟都係好靚嘅,味道好香蒜味,少少辣唔會太過,都幾惹味。因為價錢都唔係特別平,所以都唔係叫咗好多,但係靜靜地兩個人傾計呢度真係最佳嘅選擇。服務亦都好好,下次慶祝紀念日都可以再嚟