2014-08-18 1020 瀏覽
哈哈哈哈,里間是大澳吃既最後一站啦,山長水遠入到去,只為吃吃吃,一路行一路吃!!!!!!行到里度,真是覺得又熱又累。。好想坐下休息,望見入面堂食只有一台客,所以決定堂食。但……坐底個刻,真是有點兒後悔,因為地方都幾污糟,台都是無抹的,而且好多《烏英》是度飛來飛去。(>_<)不過坐底左,就唔好意思起身走人,所以都是就叫野吃!!!!!!招牌~~香妃卷。25蚊大大份,真是好抵吃。。伯伯會切成4小份,方便進食。。材料有芝麻粒 ,香菜同脆片。。不過自己就唔是太中意,覺得好咸,而且香菜味好重。 炸蕃薯,無味既haha..不過伯伯話蕃薯是香港本地種的。。 薑汁撞奶。。。真是勁重薑味,如果好薑既朋友,一定會中意。。而且伯伯又話點薑又是香港本地種的。。^^
,一路行一路吃!!!!!!

行到里度,真是覺得又熱又累。。

炸蕃薯,無味既
haha..不過伯伯話蕃薯是香港本地種的。。

2014-08-16