2021-10-23 1468 瀏覽
而家冇得去旅行,節日都會book staycation 慶祝,今次選擇係迪士尼過!Package 包咗房間連晚餐,打電話confirm 就一次過book埋晚餐,由於好full,所以就book咗6:30食early dinner。食物就限定只點指定set dinner,如果叫set以外嘅食物,就要額外加錢。沙律前菜餐湯用杯上之後就到主食,中規中矩,溫度都夠熱。一定有米奇頭困左係山旮旯,除非係外面食咗嘢先入嚟,如果唔係,都係幫襯樂園入邊嘅餐廳,冇乜選擇。食物普普通通,都算合格,食物溫度夠熱。始終係主題樂園,服務態度真係好好。最後上餐飲嘅時候,我哋唔小心倒瀉咗。職員即刻攞紙巾俾我哋,又問我哋有冇事,再即刻補番杯新嘅飲品。最後,我哋仲寫咗email讚呢個同事。

沙律前菜

餐湯用杯上

之後就到主食,中規中矩,溫度都夠熱。

一定有米奇頭

食物普普通通,都算合格,食物溫度夠熱。

始終係主題樂園,服務態度真係好好。
2021-10-03
生日