2012-06-13 548 瀏覽
係梅窩,跟男友上open rice 睇下有咩海鮮食,就見到德仔記,一於就去試下啦~睇open rice 個地圖去塭,行餐死,都塭唔到,行行下都覺得唔對路,路在口邊,就問下人啦,激死!個地圖都5啱ge 浪費時間,又熱!!好彩多得叔叔教路坐底,因為趕時間,睇都唔睇,叫左個二人套餐。有栗米湯, 椒鹽瀨尿蝦, 炒蜆和菜遠鮮魷我唔鐘意飲栗米湯,就問下可否轉其他野,侍應就打開個menu 俾我地係湯個列到選擇,於是,我地叫左個冬瓜湯椒鹽瀨尿蝦都幾細隻,無咩肉食,但個味幾好,超辣,食到我地shu shu 聲 >。<炒蜆,好味,好入味,都幾大隻架!菜遠鮮魷正!鮮魷好脆,好新鮮, HEHE 我地之前買左樽蝦醬,拎出來點,好惹味 冬瓜湯夠哂消暑,但太多啦,飲左2碗睇落去都好像無郁過咁,太浪費。整體都不錯,值得推介,但如果有冷氣就更好啦(P.S. 二人餐的份量很多,3個人食都夠哂飽!)
激死!個地圖都5啱ge
浪費時間,又熱!!好彩多得叔叔教路

炒蜆,好味,好入味,都幾大隻架!

整體都不錯,值得推介,但如果有冷氣就更好啦
(P.S. 二人餐的份量很多,3個人食都夠哂飽!)
2012-06-08