2016-11-07 319 瀏覽
自從男朋友帶我去食過一次後,就喜歡上呢個味道🍅濃濃蕃茄湯底加上辣味好開胃😃而辣度可以由唔辣、微辣🌶到大辣🌶🌶🌶仲有巴辣🔥自己選擇雖然我可以食到中辣,但試過不同辣度後我個人認為微辣配蕃茄湯底係最perfect 👍🏻因為既可以食得出蕃茄味,又唔會比辣味完全蓋過😋另外湯底會配上幼滑炒蛋,平時唔食蛋味既我只要配一啖湯就可以食得落喇😂可選配意粉、螺絲粉、通粉、長通粉米線、公仔麵。。仲有飯😦而餸菜有好多選擇,好似食車仔麵甘揀就得,如果lunch or tea hour 黎仲會有較優惠既set可以選擇今次我就揀左芝士配漢堡扒螺絲粉,一整塊芝士放係熱辣辣既湯上面,半溶芝士加蕃茄味螺絲粉好正😋有兩個半塊既漢堡扒,味道就一般無特別飲品我既必選係泡沫檸檬茶🍹我鐘意佢無檸檬片係入面,又無一般茶既澀味,食完濃濃蕃茄湯飲啖檸檬茶。。好爽😌食完約12點半,已經見到門口好多人等位👯‍♂️👯👯‍♂️👯所以都唔阻住人埋單走,到俾錢時先知原來12點9前離座成張單會88折😳嘩!突然覺得好抵食😂
自從男朋友帶我去食過一次後,就喜歡上呢個味道🍅

濃濃蕃茄湯底加上辣味好開胃😃
而辣度可以由唔辣、微辣🌶到大辣🌶🌶🌶仲有巴辣🔥自己選擇

因為既可以食得出蕃茄味,又唔會比辣味完全蓋過😋

可選配意粉、螺絲粉、通粉、長通粉米線、公仔麵。。仲有飯😦

有兩個半塊既漢堡扒,味道就一般無特別

飲品我既必選係泡沫檸檬茶🍹

嘩!突然覺得好抵食😂