2018-03-25 2083 瀏覽
有人話試過呢間野好食咪走去試下見到門口又有雜誌報導心諗應該唔會好伏者見到話牛沙瓜限量供應就試下睇下咩黎所以我叫左碗牛沙瓜麵見有得比5蚊加雙拼就加個牛根點知張單一黎就變成「A7 牛根麵+$10蚊牛沙瓜」= 42蚊明明我係叫「A4 牛沙瓜麵+牛根」 = 40蚊 (因為上面話左每款加5蚊)問個職員點解會價錢有變動然後就話:我地係咁入機後黎仲要比個職員燥番轉頭:「得啦我減番5蚊俾你」然後收走左張單(所以我影到張單相)其實個餐牌上面由頭到尾都無講過牛瓜沙要加10蚊,只係講話加5蚊,會唔會太過誤導我明明叫A餐我然後強行改做B餐要我比多d錢?單純我地覺得好奇怪係咪落錯單咪問點解,你估我地好志在個幾蚊?受到一肚氣本身想起身走,見碗麵黎左就算點知d料少之餘又細件呢個價錢係附近食都已經大大碗加埋個底啦睇番其他食評原來我都唔係第一個遇到少料呢個情況係咪好好食就見人見智但係我角度睇佢味道真係非常非常普通我真係食唔到佢有咩特色同過人之處真心傳統既牛腩麵店仲好食過佢
有人話試過呢間野好食咪走去試下
見到門口又有雜誌報導心諗應該唔會好伏者

見到話牛沙瓜限量供應就試下睇下咩黎
所以我叫左碗牛沙瓜麵
見有得比5蚊加雙拼就加個牛根

問個職員點解會價錢有變動然後就話:我地係咁入機

我明明叫A餐我然後強行改做B餐要我比多d錢?

受到一肚氣本身想起身走,見碗麵黎左就算
點知d料少之餘又細件

呢個價錢係附近食都已經大大碗加埋個底啦