呢一間小店應該喺大埔好多年 我都其實只係食咗兩三次. 點解今次影相呢, 其實我想讚一讚佢哋!!今日喺好多好多人嘅情況之下我好好彩只係等咗5分鐘 入到去裏面其實都幾簡陋㗎, 我唔知點樣形容....去過嘅朋友都應該知道裏面嘅佈局但係坐低嘅都好多係一家人,有小朋友啦, 有老人家啦,  佢嘅價錢係因為相當吸引 好多朋友都係食壽司魚生, 但係我見到佢今日 有一個好靚嘅叉燒~因為見到隔離枱食緊, 所以就叫咗一個 叉燒拉麵同埋一個吉列豬扒飯 加24蚊有一個海膽壽司, 咁梗係叫啦!!講咗嗰個拉麵先, 啲叉燒好好味有少少肥肉啦,  但係唔太肥! 食落口號金香!! 豬骨湯底好濃好好味!! 配菜比較少之前我記得係好大碗嘅, 而家比較細咗, 但係都夠飽!! 個糖心蛋好好味呀!!整體嚟講呢個拉麵係好好味 又講個豬扒飯啦 , 個豬扒飯個皮即是個吉烈做得比較厚, 不過係新鮮炸出嚟嘅, 好脆身!! 豬扒亦都好有肉汁,  咖哩好好味呀, 有薯仔啦又紅蘿蔔, 亦都有洋蔥有陣時食吉列豬扒飯嗰啲吉列汁係冇薯仔好似唔係好好味囉我覺得呢間嘢都可以再去試!! 小店仲好食過大集團!!!
呢一間小店應該喺大埔好多年
今日喺好多好多人嘅情況之下我好好彩只係等咗5分鐘

加24蚊有一個海膽壽司, 咁梗係叫啦!!

講咗嗰個拉麵先, 啲叉燒好好味
整體嚟講呢個拉麵係好好味

咖哩好好味呀, 有薯仔啦又紅蘿蔔, 亦都有洋蔥
有陣時食吉列豬扒飯嗰啲吉列汁係冇薯仔好似唔係好好味囉

我覺得呢間嘢都可以再去試!! 小店仲好食過大集團!!!
2018-03-01