2023-07-14 177 瀏覽
係太和呢條巷仔有好多美食揀喔~但唔想打邊爐咁有煙火氣又想食啲classic啲既西餐呢間就啱la~同朋友兩個人黎食嗌佐個二人套餐感覺都幾抵食~是日餐湯係蘑菇湯🍄都幾濃郁食到粒粒蘑菇~點蒜蓉包一流😼墨西哥粟米片半番茄莎莎及牛油果醬😼兩款醬食落都好fresh~同fd一路傾計一路送粟米片好快就清嗮😂😂招牌德國咸豬手配酸菜及薯蓉🤩不愧係招牌😼大大隻豬手兩個人都食唔嗮😂皮脆肉嫩,自己親手切既時候就感覺到😼一路切啲熱氣仲冒緊出黎~好香肉香味唔會死鹹,送酒一流煙三文魚蒜香意粉🍝煙三文魚帶有油花既口感~又有煙燻風味,搭配蒜香意粉都幾襯,更惹味香口二人餐加多少少就可轉特飲同加甜品啦~飲品分別有士多啤梨沙冰同西瓜沙冰🍉味道都幾天然唔會太甜,都幾解渴!甜品嗌佐提拉米蘇乳酪蛋糕同曲奇趣趣芝士蛋糕🍰提拉米蘇有豐富既口感,啲cream都唔太甜感覺唔會太heavy。曲奇趣趣芝士蛋糕味道更濃郁總括而言行過附近應該比較少呢類餐廳選擇🤔感覺同人過紀念日又啱~同家人朋友聚餐都唔錯既選擇,環境坐落都幾舒服🤣推介~

是日餐湯係蘑菇湯🍄都幾濃郁食到粒粒蘑菇~點蒜蓉包一流😼