大埔超級城終於又開新餐廳喇😂不過都係啲連鎖餐廳🙈🙈(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑極上天丼 ($98)呢個天丼特色係廣島蠔,洋蔥蜆餅同明太子大葉,廣東蠔外脆內軟好好味,洋蔥蜆餅好少食到有新鮮感,煙煙韌韌咁,不過明太子大葉就唔太岩口味😂😂😂😂巨星天丼($89)呢個入面最特別係有青森帆立貝,魷魚同虎蝦,所以如果鍾意食海鮮既呢個就岩曬🤩帆立貝同魷魚唔會話好細舊,然後又有野菜balance番好似感覺健康啲🤣🤣華味鳥盛合($103)呢個其實有少少失望,其實就係野菜,一隻天婦羅炸蝦加2舊天婦羅炸雞,但價錢仲貴過上面個2個天丼,雞肉都算嫩滑,但個雞寶就唔係好食得慣😂如果唔係因為要隻炸蝦,應該會叫番野菜盛合算😂😂蕎麥麵-冷($36)蕎麥面算係唔錯,麵既軟硬到煮得剛剛好,然後夏天熱辣辣食個涼爽既蕎麥麵好消暑既感覺😛😛怕食凍既另外都仲可以揀熱湯😆價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑極上天丼同巨星天丼比我想像中平,唔過$100,但反而冇咩特別材料都既華味鳥盛合仲貴,外加一個凍蕎麥麵仲要加成30幾蚊🫣🫣咁我會覺得叫天丼抵啲,有蠔/帆立貝等等既天婦羅😛交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑位於大埔超級城C區停車場旁邊,
大埔超級城終於又開新餐廳喇😂不過都係啲連鎖餐廳🙈🙈

(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
極上天丼 ($98)

巨星天丼($89)

華味鳥盛合($103)

蕎麥麵-冷($36)

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
位於大埔超級城C區停車場旁邊,以前係泰國船麵,不過呢個鋪位係永遠都做唔長,唔知係咪風水問題😂😂睇下呢間天婦羅可以捱到幾耐,泊車建議大家可泊C區停車場可免費一小時,如果要泊車優惠就要去泊多層停車場喇,不過要預左要轉好多個圈😛

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
因為新裝修好所以麵好乾淨光猛,餐桌數量都算多,2人有機會要坐向出面既bar枱,4人既話記得唔好坐近門口個樣,會比人望住曬食得好尷尬😂😂

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
味道黎講不過不失,價錢就中上唔算係貴亦唔算好平,不過因為新開張冇耐,暫時都比較多人排隊,佢聲稱即叫即整,落左單都要等15分鐘左右,然後話限時食45分鐘,雖然店員冇趕人走,但如果真係想慢慢食既人就要注意喇😛