2011-07-29 162 瀏覽
LOUBE的第一次寫食評摸完幾斤蜆,天黑便走入大美篤燒烤王BBQ入到去佢話兩位自助BBQ75蚊位,30蚊開爐,180蚊,放好爐位後拿票去取食物,我一到給票他,他一手就給我一箱食物,我即時呆了,回位放檯一開,心念唔係自助咩,先燒兩條腸一人一條食住先, 腸梅的,肚餓照吞,之後雞中亦味精勁到不得了,朱扒味精也是還咬佢唔入,叉燒粒咬得入但勁味精,魚旦,都係梅,魷魚好爽又係勁味精 想起點解冇牛扒,唔死心,羅番箱食物去同佢講,呢箱有好多野我地唔食架,點解冇牛扒雞全亦,之後佢就羅走箱內的朱扒,其他就不取走,然後放兩牛扒兩全亦落箱,又係勁味精,牛扒硬到咬唔入,唔係我燒過龍,我BBQ左幾十年,地方大但不雅潔,廁所加洗手地方黑嗎嗎,成地水池,蚊多到小個便,中針幾野以上, 以後都唔會去,除非有改善,仲要係從友人口中的改善就會再去,信字唔易取的,
LOUBE的第一次寫食評

摸完幾斤蜆,天黑便走入大美篤燒烤王BBQ
魚旦,都係梅,魷魚好爽又係勁味精 想起點解冇牛扒,
唔死心,羅番箱食物去同佢講,呢箱有好多野我地唔食架,
點解冇牛扒雞全亦,之後佢就羅走箱內的朱扒,其他就不取走,
地方大但不雅潔,
2011-07-18