2019-05-22 164 瀏覽
一放假就想hea係屋企全日,唔郁唔做野唔煮飯。但身為一個吃貨食少一秒都等於滿清十大酷刑。好彩屋企附近多的是平民小餐廳。今日就揀左呢間。位置係正太和消防局對面。之前食過荃灣分店覺得都幾抵食質素又好。最鍾意入呢間餐廳睇呢個lego摩天輪🎡食物都特別,而且份量我覺得都算大香辣蒜香蜆肉意大利麵香蒜炸得金黃可口,香氣十足。蜆肉新鮮甜美又無沙,我最鍾意食佢呢度啲意大利麵因爲口感非常好,軟硬適中👍🏻黑洞奶黃芝士麵包脆雞食法新鮮,賣相討好。炸雞非常juicy,粒粒都爆汁。粉漿唔會太厚。奶黃芝士唔會好似我本身諗咁杰咁膩。有呢個芝士我連裝汁個包都啪哂落肚👅Latte有水準,非常香既咖啡味,入口絕對唔會苦澀黑魔王窩夫Oreo雪糕加oreo餅加oreo碎再加上熱辣辣既窩夫。窩夫外脆內軟,今餐真心太滿足了🥰

最鍾意入呢間餐廳睇呢個lego摩天輪🎡

食物都特別,而且份量我覺得都算大

香辣蒜香蜆肉意大利麵

黑洞奶黃芝士麵包脆雞

Latte有水準,非常香既咖啡味,入口絕對唔會苦澀

黑魔王窩夫