因為大家都聽講呢間熟食中心檔仔的食物唔錯,於是我同一班朋友仔0係某個星期五黎試一試。以下係我地叫左的菜同埋評語:冰鎮鱔球唔知點解,鱔只係以常溫的姿態上碟,談不上與冰鎮有任何關連。味道ok,如果真係凍的話應該幾好食既……我地有d失望,因為冰鎮都唔係好難做,實在唔應該hae客……煎蠔餅冇咩蠔,d蛋整得勁老蒸扇貝冇咩粉絲,d粉絲又碎既,扇貝又係整得老左椒鹽鮮魷少鮮魷都算,最離譜係一d椒鹽都搵唔到,d炸漿好厚,炸到好硬,而且係「吉」口果種,男朋友仲食到有dd「益」味炒通菜全晚最好食既一碟,d醬好惹味,而菜亦都好爽旦家雞 (半隻)算係咁,應該係用新鮮雞整既,不過就唔算滑咸旦蒸肉餅不過不失粟米羹好稀,食兩啖已經唔想食熟食中心檔口應該係一個臥虎藏龍的地方,我地唔係要好靚既環境,但我地對食物就有咁上下要求……其實我地叫我野都已經唔係好難整,但真係冇諗過,呢度可以整d咁既食物畀客食﹗失望﹗

以下係我地叫左的菜同埋評語:

冰鎮鱔球

煎蠔餅
冇咩蠔,d蛋整得勁老

蒸扇貝
冇咩粉絲,d粉絲又碎既,扇貝又係整得老左

椒鹽鮮魷

炒通菜
全晚最好食既一碟,d醬好惹味,而菜亦都好爽

旦家雞 (半隻)
算係咁,應該係用新鮮雞整既,不過就唔算滑

咸旦蒸肉餅
不過不失

粟米羹
好稀,食兩啖已經唔想食

冰鎮鱔球
煎蠔餅