2018-07-08 66 瀏覽
不嬲都係呢間拉麵嘅fans, 今日收早就諗住撐下枱腳! 點知碰啱間舖頭冷氣機壞咗, 小小掃興! 等位嗰陣時冇人招呼我哋啦, 其實都唔係好多人, 亦唔使啲咩招呼, 但係我想講你哋鋪頭冷氣機壞咗唔關我哋事嘅你冇必要黑面對住我哋, 亦都冇必要用一啲好差嘅態度同我哋講說話!! Anyway , 我哋坐低咗啦, 因為我哋係為咗食嘢而嚟嘅叫咗兩個拉麵啦一個叉燒拉麵, 一個蒜香拉麵!!叫咗一個燒牛肉啦, 同埋雞翼 個蒜香麵真係好好食 啲湯又好好飲, 啲麵啱啱好, 又唔太林又唔太硬, 啲叉燒ok啦唔係太硬!!  個流心蛋好好呀 個雞翼好似唔係好夠味囉嗰兩杯嘢飲 ~~~ 提子唔知乜嘢好似藥水味, 但係嗰個桃梳打就好好味嘞 !!再講, 你出名唔代表你可以黑面, 你唔夠人, 大家體諒!! 但係你脾氣臭就冇人再返嚟囉!!!你哋自己檢討下啦
不嬲都係呢間拉麵嘅fans, 今日收早就諗住撐下枱腳!

Anyway , 我哋坐低咗啦, 因為我哋係為咗食嘢而嚟嘅
叫咗兩個拉麵啦一個叉燒拉麵, 一個蒜香拉麵!!

叫咗一個燒牛肉啦, 同埋雞翼

個蒜香麵真係好好食

個雞翼好似唔係好夠味囉