原本諗住食海鮮🦞,朋友一句想食熱食,於是翻menu選食物,花多眼亂樣樣都想試⋯⋯最後2個人點了雞翼(超級好食)。沙律(超好味),意粉(幾好食),牛串+薯條(普通好食)+煙三文魚碎多士(麻麻好食)⋯⋯雞翼係意料之外的好味,以單骨雞翼來說,份量算多,所以覺得抵食!味道超級好味~ 唯一缺點係有1/3雞翼有斷骨情況,會怕有碎骨!自己都愛弄沙律,所以對法律有些要求。但此沙律比食過的餐廳質素也高👍🏻意粉細碟咗少少,但味道好好!牛串中的牛粒有d唔易咬開,扣咗啲分⋯⋯煙三文魚碎多士中的三文魚多,但偏油,多士唔係脆,所以食完覺得「唔會想再食」⋯⋯整體2個人消費$6xx,食咗5樣嘢,服務好!ok抵吖!與朋友一致評為「有下次」的餐廳~

意粉細碟咗少少,但味道好好!

牛串中的牛粒有d唔易咬開,扣咗啲分⋯⋯