餐廳: Amplifier Restaurant (積福街)
資訊:

2024-02-22 13 瀏覽
📍 Amplifier Restaurant (積福街) (大圍) ————————————————follow @cteateat_mommy了解更多美食推介話說新年前試咗一間好高質嘅西餐喺大圍 一早想介紹吓,但係次次都未寫,本身想介紹俾大家情人節去食真係非常good! 一一入到去環境好吸引到我,唔係話特別好靚,但場內俾到我好chill好舒服嘅感覺,一個星期有兩三日有live Band添,下次要嚟再感受一下! 食物碟碟都咁好食😋,仲要唔細碟!今次叫咗個二人套餐,食到勁飽先嚟個頭盤生蠔同Parmaham 配蜜瓜,又甜又好味新鮮! 跟住揀咗個香煎帆立貝蕃茄意大利粉同威靈頓牛扒、好食好食!最後連個Cake 都咁好食 ,但嗰個Brownie就普通味道: 8/10環境: 8/10服務: 8/10呢個set 大約$1000
————————————————
話說新年前試咗一間好高質嘅西餐喺大圍
食物碟碟都咁好食😋,仲要唔細碟!
今次叫咗個二人套餐,食到勁飽
味道: 8/10
環境: 8/10