招聘中
$23,000-$25,000
$18,500-$19,500
$18,000-$25,000
月薪
作為地區嘅西餐,由街坊生意到分店連鎖,除咗價錢同味道之外,用心製作亦係WM Café & Bar嘅賣點。今次嚟到位於土瓜灣嘅分店,餐廳以唔少綠色植物作點綴,為食客帶嚟清新感覺,流露出的心意都給察覺到啦!忌廉龍蝦湯、沙律前菜揀咗忌廉龍蝦湯同沙律:龍蝦湯上枱已經飄來陣陣龍蝦香味,湯底濃郁、至於沙律以葡萄柚,橙同車厘茄為主打,都係一啲開胃嘅水果,清新新鮮。意式炸雞翼雞翼炸得香脆,更能鎖住雞肉嘅肉汁。淡淡鮮甜嘅蜜糖香味,令人忍唔住食一隻接一隻。扇貝明太子意大利面扇貝煎得啱啱好,一啲都唔老,非常彈牙。至於意粉掛滿香濃嘅明太子汁,非常creamy。柚子海鹽蜜糖法式豬鞍扒厚切嘅豬鞍扒,意想不到咁軟腍,一啲都唔乾。豬鞍完全無羶味,加上酸酸甜甜嘅柚子蜜糖醬,更可減低油膩感。百香果冰紅茶、薄荷青檸梳打夏天就梗係要配特飲,其中薄荷青檸梳打有啲似Virgin Mojito,非常清新解喝,加上薄荷嘅點綴,真係透心涼。

忌廉龍蝦湯、沙律

意式炸雞

扇貝明太子意大利面

柚子海鹽蜜糖法式豬鞍扒

百香果冰紅茶、薄荷青檸梳打
2024-05-14