其實都幫襯過好多次!因為價錢不算貴,而且款式有傳統有新派,算多選擇!由於居士修身中,所以都有一段日子無去,最近行過,居士都係忍唔住朋友的誘惑,被佢地推入去,又要跑多幾千公里啦!!今次揀左「雜果白珍珠」,而友人揀左「桑寄生茶」同埋「沙沙滾合桃露」!白珍珠幾爽同埋雜果對板,芒果味不會太重及太酸;沙沙滾係將合桃粒打碎加在合桃露面,好豐富,但係我覺得太多了,朋友亦覺得不加合桃碎反而更好味。最後係桑寄生茶,之前朋友都話黎幫襯都係為左佢,不過今次佢就好唔滿意,話淡左同埋變左味,蓮子不夠「粉」!唔加蛋諗住可以飲多些茶,結果……! 其實佢話以前都試過,但最近佢食過兩次都無問題!可能師父換過或不夠穩定,希望下次改善,否則好快就被我和友人踢出名單咯!