2011-07-02 4 瀏覽
今次係我第1次特登去食,原因好簡單,因為中左獎!大家都睇到,每檯只張用一張,0甘我就打去問下得唔得啦!心諗人就生既,RULES係死既心態打去問下唔洗死打去係6月29日係個男人聽既,!開頭佢都叫我黎多次食既,但係我話如果我3個人黎,可唔可以用2張,再叫野食?佢話可以,又同我講你係唔係今日黎呀?我話唔係,佢話今日黎唔得喎!因為舖頭要整野,所以唔得!我話7月1日過黎!點知我去到,係一個女人黎既,0甘我就問佢:我打左黎問,係個男人聽,佢話得0家喎!0甘佢就問我:你打邊個電話呀?我就指住張COUPON話呢個囉!(心諗,唔通打番屋企電話咩?問黎都多餘!)佢死都話唔得,又問我係邊個聽電話?講真,你間野有幾多人呀?你既員工我點知佢叫咩名呢?講真就算我真係問左佢係邊個,你話無又得,亦可以話佢唔知答錯你亦得,仲知我亦覺得無謂嘈!我係一心黎食野!亦唔會唔幫親你就係0甘簡單!到最後我做左一個自己都覺得樣衰既決定,就係3個人食一份啦!唔係錢既問題,係你應承左我,我3個人特登搭車去食,到左啦!你又話唔俾用,講真,成條街0甘多野食,你驚我餓死呀?其實我真係唔係好明,點解張COUPON限住0甘樣用,話雖係中番黎姐,之
今次係我第1次特登去食,原因好簡單,因為中左獎!

其實我真係唔係好明,點解張COUPON限住0甘樣用,話雖係中番黎姐,之前我亦中過2次,基本上張張都係0甘寫,我就同個女前後腳入,你亦耐我唔可姐!要食我梗諗到辨法食0家!有時D野,大家好黎好去咪算囉!

又講下D食物質素啦!個麵好普通,如果要我用$52去食呢兩樣野,真係貴左D,個餃我要現菜餃,都幾好食!

食完之後,個女人望都唔望,亦無講咩?0甘我地就走啦!(唔知佢係唔係時運高睇我地唔到呢?)講真,你一係就唔好送呢D COUPON當獎品,你送得既我唔該你歡容D,而家D資訊0甘發達,整死你真係好容易!!
2011-07-01