餐廳: Harbour Grand Café
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2011-04-06 10 瀏覽
首先真係要多謝OR送給小弟ge 2張 Lunch Buffet Gift Voucher 已好耐無食過Buffet喇,今天專程請天假同爸爸lai享受一下 一入到去感覺好Grand,好大好舒服,仲好多野食tim...我地book左12:30pm,其時只得5、6枱人,感覺冷清,不過冷清有度好就係唔洗同人爭野食ma... kakaaa...侍應Service幾好又有禮貌,Good !! 食物種類非常多,大致有日式棘身、凍Crab Leg、生蠔青囗、多種芝士、Ham、Bread、切牛扒、泰式食物、印度野、中式熱葷、生果、蛋糕、格仔餅、朱古力 Fountain 同 Movenpick 雪糕等。食物種類需然多,但唔係樣樣好食呢... 可口的順序有: 蛋糕、格仔餅、芝士、日式棘身、Ham 同 印度野。而其它的普通而已,當中尤以中式熱葷是最差呢...Movenpick Ice-cream 係任叫架,成+多種,不過個肚已經裝唔得多了 我只叫左2個咋 Overall 今餐總評 : OK !

食物種類需然多,但唔係樣樣好食呢...

而其它的普通而已,當中尤以中式熱葷是最差呢...

我只叫左2個咋

Overall 今餐總評 : OK !

Gift Voucher
2011-04-06