2019-09-26 177 瀏覽
餐廳位置便利,座位闊落,無論一大班人定一個人嚟食都OK。摩洛哥雞肉沙律材料好豐富,好colourful。入面有沙律菜、南瓜、紅莓乾、杏仁,雞扒煎過但唔肥膩。串燒香烤牛柳粒一串一啖,食起嚟好方便。醬汁微甜,食落好香。buffalo wings好多地方都有得食,但呢度嘅雞翼除咗用辣椒仔調味,配搭嘅醬料仲係cream cheese同牛油果,兩樣油脂香豐富嘅醬料中和咗雞翼嘅鹹同辣,味道層次豐富。洋葱煙肉流心蛋焗大啡菇面頭有層微焦嘅芝士,厚肉大啡菇吸收晒煙肉嘅油香,流心蛋令大啡菇更滑溜~今餐最特別嘅應該係呢個北京烤鴨漢堡。烤鴨通常都配煙韌嘅麵皮食,呢度配搭鬆軟嘅漢堡包,同樣咁match。烤鴨足足成塊扒咁大,肉厚多汁,鴨油好香。配埋烤鴨醬、青瓜,好有食填鴨嘅感覺,而且大大份,好飽肚。餐廳仲有唔少特飲,例如芒果奶蓋,同埋近幾年嘅大熱—蝶豆花,兩杯顏色都咁靚,打卡啱晒。

餐廳位置便利,座位闊落,無論一大班人定一個人嚟食都OK。

串燒香烤牛柳粒一串一啖,食起嚟好方便。醬汁微甜,食落好香。

烤鴨足足成塊扒咁大,肉厚多汁,鴨油好香。

配埋烤鴨醬、青瓜,好有食填鴨嘅感覺,而且大大份,好飽肚。