2014-05-27 1197 瀏覽
好多時睇食店團購唔只係貪平,而係可以發掘到一啲自己少去嘅地方嘅食店,今次又發掘到一間喇!養珍牛肉麵,店裡有個哥哥有禮又好招呼,依度唔只好啲野好食服務態度都係值得一讚!先嚟前菜,有奄青瓜,味道偏甜爽口囡囡很喜歡,酸菜,酸酸甜甜又夠爽最啱用嚟開開胃鹵水小吃,鹵旦就冇咩特別,牛肚就非常好味因為佢地嘅鹵水汁係好有層次,你可以食到每種鹵水料嘅味道,骨膠原豬腳,夠淋入味又唔會有油淋淋嘅感覺招牌牛肉麵,聽聞係用多種藥材加上上等牛骨,肉煲上十小時製成,飲落去只覺少少藥材味,鮮甜嘅肉味佈滿整個口腔,麵係一般上海麵,牛肉炆得入口即溶 老公讚不絕口連湯都飲埋可能牛肉麵實在做得太好,相對清湯牛腩就失色左啲,可能喜愛清淡嘅人會鐘意,台式肉燥飯,肉燥野味,飯係用台灣珍珠米甜品係豆沙餅,個樣好似馬卡龍,味道唔係太甜,餅好脆口可以一試!加理任飲豆漿都只不過係$268四人套餐,所以好野係要發掘嘅!平時依度一碗小招牌牛肉麵都要$111不過都係物有所值!依度一定會再去!

老公讚不絕口
連湯都飲埋