晏晝同啲同事嚟食午餐想試下食越南嘢,所以揀咗呢一間,唔知道佢邊一忽似係越南嘢,可能係服務態度掛?一開始都唔覺得有咩問題,直到隔離個同事啲飯到咗,佢食完曬啦,我嗰份都未到嗰陣我就知道出事了。只係普通一個炒飯佢又炒, 點解我嗰份咁耐都未到,等到頸都長埋終於到咗嗰陣,點知到佢幫我走咗辣椒! 香葉肉碎炒飯梗係辣㗎啦?你幫我走咗啲辣椒做乜嘢呀??我呢個飯炒到又淋又多水,仲要冇辣椒?佢另外畀碟辣椒我,大佬搵辣椒送飯咩。。 我另外要辣椒做乜嘢?我要辣嘅炒飯,唔係辣椒餸飯囉。。。 啲飯炒得唔好食都算,裏面竟然有舊骨?? 大佬你只係香葉炒飯,有乜可能裏面會有骨碎??仲要唔係蛋殼碎,係雞骨嗰啲骨! 差d 咬爆我隻牙囉,炒得差唔緊要,要食得落先得㗎???? 我唔想浪費你成個飯所以全部食曬佢,利申真係想死

2019-01-23