2024-03-20 67 瀏覽
📍🇭🇰 貴緣小鍋米線 (北角分店).話說上星期五Happy Friday,我們來到北角shopping,行完outlet,很肚餓啦!.搵到一間除左係紅磡有店之外,而家係北角都新開左分店,我們兩個二話不說就入店搵個位坐低,這裡是掃QR code下單,二人點指兵兵,終於點完大餐啦!😋.📌 豬骨鮮濃湯米線配米線加底,豬軟骨,秘製腩肉(微辣) {HK$63}- 配料十分有驚喜,整得好入味,豬軟骨和豬腩肉,肥瘦適中,正👍🏻.📌 豬骨鮮濃湯米線配滷水豬肚絲,滷水雞翼,炸魚皮 {HK$62}- 豬骨湯底很濃很鮮甜,配上滷水豬肚絲,出面很少會有這個配搭呢及滷水雞翼,又腍又入味!配上炸魚皮沾上熱豬骨湯,整碗更好味!.小食📌 蒜泥白肉肉 {HK$28}- 這個真是整得好食過譚仔😈 ,是全餐飯的焦點!🤩 啖啖肉配上淡淡蒜蓉,微辣得來令人食過不停!🤤.📌 貴緣雞絲火山{HK$28}- 手撕雞的概念,堆成一座小山丘,配上些少麻辣醬,不過不失。.飲品🥤可樂 {HK$8}🧃 英式無糖茶 {HK$9&#
📍🇭🇰 貴緣小鍋米線 (北角分店)
小食
📌 蒜泥白肉肉 {HK$28}
📌 貴緣雞絲火山{HK$28}
飲品
🥤可樂 {HK$8}
🧃 英式無糖茶 {HK$9}
最後我們兩個也捧着肚腹離開,食得很滿足呀!☺️☺️
2024-03-15
  • 蒜泥白肉肉