2014-03-09 2622 瀏覽
是日在這附近開會, 即刻搜尋附近美食, 就找到這裡. 由於已1 點, 所以唔係好多人.午市套餐可以揀一款麵, 仲有1-3款點心. 我地三人揀了三款點心而麵3款湯底同麵都揀左. 我揀左黑高湯葛粉絲, 好濃既牛腩味, 仲有佢話既羅漢果, 真係好中藥FEEL, 感覺好健康. 而葛粉絲, 少少似紅薯粉, 但無咁粗同靭.而點心, 我地揀左豬頸肉, 墨魚丸同溏心蛋. 豬頸肉太油我覺得, 墨魚丸幾好, 裡面有少少WASABI, 炸得唔錯, 而溏心蛋, 蛋黃liquid得黎硬硬地, 味道唔錯.試左同事湯底, 兩個都幾好, 睇下你想要咩, 清既我建議大高湯雞湯, 飲落去真係好似食緊雞絲咁.

2013-11-06