2010-05-02 22 瀏覽
特登行入黎食, 都幾遠估唔到咁細間星期日十二點幾黎到, 唔係好多人一揭開個餐牌, 就有侍應走黎話俾我地知 無 駝鳥肉, 鵝腸, 豬手, 有無搞錯呀, 傳聞好食果幾樣都無 三個人, 兩個叫左 燒腩仔撈粗麵($30), 一個叫左 蝴蝶腩撈粗麵 ($30)燒腩仔, 真係燒得過左火, 其實我本身都幾鍾意食脆口食物, 但係呢次真係覺得太熱氣, D肉又硬得滯, 食完喉嚨係痛ge... 反而蝴蝶腩好食D, 真係未試過豬ge橫隔膜, 望落去似牛腩, 但係一D都唔un 撈粗麵: 都幾好味, 不過我略嫌D麵有D硬, 係煮得唔夠, 定係本身呢款麵係硬D, 我未食過呢款麵, 唔知呀 附送ge湯: 真係幾好味 沙嗲醬: 任落, 唔知我係咪落得太多 (兩羮), 味道就幾好, 但係我食完之後好口渴, 唔知關唔關D醬事 唔會再特登走入黎食 不過食到1 點幾時, 舖頭就多左好多人走入黎食, 要等位職員服務態度麻麻, 語氣好差
特登行入黎食, 都幾遠

估唔到咁細間

星期日十二點幾黎到, 唔係好多人

附送ge湯: 真係幾好味

唔會再特登走入黎食

不過食到1 點幾時, 舖頭就多左好多人走入黎食, 要等位

職員服務態度麻麻, 語氣好差
間舖原來就係咁窄
沙嗲醬: 幾好
蝴蝶腩: 好味
燒腩仔: 好硬太熱氣, 我唔鍾意
湯: 好味
2010-05-02