2021-05-06 743 瀏覽
屋企人約左一齊去食下酸辣魚,用手機app落order唔緊要,但個app好亂咯!我地用膳時間係中午,佢有lunch set,我地叫左2個,再叫一個大既酸辣魚同拍黃瓜,仲叫左2杯飲品,熱情果soda 同桂花唔知咩釀,首先講下個酸辣魚,我叫左大辣,我地一食,一d都唔辣,個湯又唔熱!我同伙記講唔夠辣,佢話大辣無得加辣(但明明張紙寫住有得加辣)老實講食酸辣魚唔辣咁不如唔好去食,咁我就問佢有無辣椒油啦,問左好多次先比一碟好細既辣油我,我比錢食架,洗唔洗咁呀!因為同樣地個拍黃瓜係無味架,所以我想自己加d辣油落去!我人生中食過無數次水煮魚,酸辣魚等,未試過中伏中到問人要辣椒油都要問好多次先比我,我唔明點解咁多好評!伙記態度差,十問九唔應!酸菜魚真係唔好食!酸菜唔酸,湯唔熱,辣既情度係微辣!都唔緊要!你話可加辣,但客人問你加辣時又話大辣唔加得辣!咩道理?
2021-05-05