2018-01-08 151 瀏覽
依個係我個人ACCOUNT,我無重覆濫發食評!!!!之前同朋友去左元朗睇戲,我地平時好小入元朗,不過今次因為朋友住係依頭,所以先特登入黎睇完戲之後,同佢去左食飯,佢係元朗人,所以佢帶路去左依間Urban United Burger & Bar ,聽聞係元朗都幾出名,今日黎到當然要試下                            餐廳裝修有D似韓國餐廳,坐落感覺舒服,地方亦都幾大軟殼蟹鵝肝牛肉漢堡,軟殼蟹香脆不在話下,鵝肝肥美之餘,又唔會好膩律肉漢堡就好JUICY,好多肉汁,成個配搭都好惹味除左burger好食之外,佢地既正餐都唔錯,今次食左豬勒骨薯條拼盤,豬勒骨肉味香濃,而且肉份量比較多,薯條相當香脆,性價比亦相當高,下次會試其他野食另外炸物拼盤,我最鍾意食入面既炸蠔,蠔名好新鮮,炸得好脆好香口雞翼味道都唔錯,點埋醬汁仲好食下次一定會再黎Urban United Burger & Bar (元朗)元朗又新街37-51號富祐閣地下8-9號舖
依個係我個人ACCOUNT,我無重覆濫發食評!!!!

睇完戲之後,同佢去左食飯,佢係元朗人,所以佢帶路

餐廳裝修有D似韓國餐廳,坐落感覺舒服,地方亦都幾大

律肉漢堡就好JUICY,好多肉汁,成個配搭都好惹味

雞翼味道都唔錯,點埋醬汁仲好食

下次一定會再黎

元朗又新街37-51號富祐閣地下8-9號舖