呢日同男友去元朗Yoho行街街,晚飯時間路經見到以前食過幾次嘅「Terrace in seaside」搞緊期間限定嘅Care Bear主題好吸引,店內有唔少Care Bear嘅裝飾,而且有相關嘅主題菜式,加上過往嘅體驗唔錯,當然呢次都唔會錯過喇!🧡熊仔頭螄蚶拌飯($188)螄蚶拌飯可謂每次必點,呢次仲裝飾埋個飯做熊仔頭夠哂有feel!泡菜拌飯配大量螄蚶確實惹味鮮美,加埋爽口大蝦,絕對係啖啖滿足!🧡愛心傳播飯卷($98)飯卷顏色繽紛,擺盤氣氛滿滿,食欲大增!味道方便比較清新,剛好可以中和一下螄蚶拌飯嘅惹味~🧡Clordseeker彩雲窩夫($118)靚靚嘅Carebear包裝,見到都心情大好!金黃嘅窩夫加上軟滑嘅Cream總係令人忍唔住一口一口咁咬落去! 🧡Starbuddies紫薯南瓜冰($52)紫薯南瓜冰呢個夢幻色彩配搭,賣相先俾滿分!入口口感有層次,甜度剛好,一份幸福嘅感覺! 🧡濟州柑橘乳酪($68)店內招牌飲品,都係每次必點,柑橘味重,酸甜清香,開胃舒服! 🧡夢幻雪糕布朗尼($72)甜品嘅野一份點會夠?雖然同主題無關但由於真係好想食Brownie所以點左。呢度嘅Brownie朱古

🧡熊仔頭螄蚶拌飯($188)

🧡愛心傳播飯卷($98)

🧡Clordseeker彩雲窩夫($118)

🧡Starbuddies紫薯南瓜冰($52)

🧡濟州柑橘乳酪($68)
店內招牌飲品,都係每次必點,柑橘味重,酸甜清香,開胃舒服!

🧡夢幻雪糕布朗尼($72)
甜品嘅野一份點會夠?雖然同主題無關但由於真係好想食Brownie所以點左。呢度嘅Brownie朱古力味非常濃郁,口感比較濃稠,夾住中間Creamy嘅雪糕一齊食非常滿足!