上次食完「寺」嘅甜品,念念不忘,所以今日同朋友去食lunch,順便去食個甜品,今次冇叫牛角窩夫,叫咗我好鍾意食嘅梳乎厘pancake。香煎比目魚配墨魚汁意大利飯 $138今日餐湯係蕃茄湯,但係我揀咗食沙律菜,扮健康🤣,比目魚墨魚汁意大利飯,上次嚟都有食過,比目魚煎得香脆,意大利飯質感好食唔漏。全日早餐 $138有大啡菇、肉腸、炒蛋、車厘茄、乳酪、煙肉、牛油果、牛角包窩夫、沙律菜,如果想追加煙燻三文魚就加$20。炒蛋好滑,牛角包窩夫好香脆、牛油果好creamy,原味乳酪面加上杏仁碎,味道配搭得剛好。凍鮮奶咖啡 咖啡味香濃。榛子焙茶梳乎厘pancake $148好鍾意呀!疏乎厘pancake非常軟熟,焙茶味好香,唔會苦澀,味道配搭得好好,唔會好甜,好想食多個😂。+10%服務費📍店舖資料:TERA 元朗店(寺)地址:元朗朗日路9號形點1期1樓1075號舖

香煎比目魚配墨魚汁意大利飯 $138

全日早餐 $138

凍鮮奶咖啡

咖啡味香濃。

榛子焙茶梳乎厘pancake $148

+10%服務費

📍店舖資料:TERA 元朗店(寺)

地址:元朗朗日路9號形點1期1樓1075號舖