2023-01-10 300 瀏覽
去朋友屋企食飯挑戰買外賣!Nene chicken 喺香港都算多分店,今次第一次是佢嘅外賣!一行四人分別叫咗:雙拼無骨炸雞(辣味初雪、避風塘)、小食拼盤、明太子雞蛋捲、加購薯條同埋芝士波。地理位置:喺商場入邊位置都非常好,同朋友聚會叫外賣亦都非常方便。服務:職員服務都非常友善,雖然我哋想食「普通年糕」嘅時候,對方冇特別醒起有「小食拼盤」,但係都主動提出左啲例如年糕串燒嘅選擇。食物:炸雞//一直都覺得初雪好好食,不過今次因為冇晒所以叫咗辣味初雪,我就覺得啱啱好,但係朋友有啲食到調味粉比較重嘅話會覺得好辣。避風塘味道都唔錯,下次可以再食!小食拼盤// 強烈推介,其實都真係好抵食!因為包咗好多好多嘢,朋友聚會簡單乜都諗唔到嗌一個就搞掂!明太子雞蛋捲// 而家因為已經食到好飽,有一種覺得堂食好食啲嘅感覺。加購項目//薯條就正正常常薯條啦,凍咗都唔係特別好食,配搭嘅係茄汁。芝士波最後冇食到,聽朋友講奇奇怪怪唔係心目中所想嘅,少少似麵包球入邊有芝士然後炸/焗咗佢。
去朋友屋企食飯挑戰買外賣!

地理位置:
喺商場入邊位置都非常好,同朋友聚會叫外賣亦都非常方便。

服務:

食物: